Joomla 3 Templates by Varsity Jacket UK

 

Beograd, 16. septembar 2019.

POLOVNI UDŽBENICI – KUPOVINA, OTKUP, ZAMENA

Ukoliko još uvek niste bili u mogućnosti da rešite pitanje udžbenika za ovu školsku godinu, podsećamo vas da to možete obaviti na više jednostavnih načina. Naš web sajt stoji vam na raspolaganju 0-24 sata svakog dana u godini, a na njemu možete pretražiti udžbenike, cene udžbenika i odabrati ono što vam je potrebno. Sledite jednostavna uputstva i nabavka udžbenika biće završena u par klikova. Isporuka se vrši za teritoriju cele Srbije, poštarina je oko 300-350 dinara, a plaćanje vršite direktno radniku kurirske službe po isporuci. Isti sistem isporuke i plaćanja primenjuje se i kada udžbenike poručite putem telefona. Možete nas pozvati, a spisak potrebnih udžbenika poslati SMS, Viber ili WhatsApp porukom.

Ukoliko ste iz Beograda, posećujete Beograd ili imate prijatelje i rođake koji žive u Beogradu, udžbenici su na raspolaganju na našem sajmu polovnih udžbenika do kraja septembra. Naši ljubazni prodavci potrudiće se da nabavka udžbenika protekne što brže i jednostavnije. Isto važi i kada su zamena udžbenika ili otkup udžbenika u pitanju. 

 

 

Beograd, 10. septembar 2019.

DA LI IMATE UDŽBENIK IZ... 

Naravno da imamo udžbenik. Desi se u retkim slučajevima da neki udžbenici trenutno nisu dostupni (povećana tražnja, slabiji otkup, logistika). Na osnovu iskustva iz prethodnih godina uspevamo da predupredimo ovakve situacije i da u ponudi budu svi udžbenici, zbirke zadataka, radne sveske, itd. u dovoljnim količinama.

 

Ukoliko se i pored odlične pripreme desi da neki udžbenik trenutno nemamo na stanju, naši komercijalisti zabeležiće vaš zahtev i u najkraćem roku udžbenik koji vam je potreban biće nabavljen i biće vam dostavljen po dogovoru. Godinama prodajemo kvalitetne polovne udžbenike i zbog toga, kao i zbog doslednog poštovanja dogovora s klijentima, retko kada im predstavlja problem malo odložena dostava udžbenika koji im nedostaje. Sve se obavlja u razumnim rokovima, a povoljne cene se podrazumevaju. 

 

 

 

Beograd, 5.septembar 2019.

UDŽBENICI ZA ŠKOLU – PRVI VIKEND

Pred nama je prvi vikend od početka školske godine. Đaci koji nisu dobili spisak udžbenika na kraju školske godine do sada su obavešteni koji udžbenici će im biti potrebni. Kako bi nabavka udžbenika protekla sa što manje stresa i troškova, predlažemo da nas kontaktirate ili posetite. Ukoliko ste iz Beograda, odlični polovni udžbenici za sve škole mogu se pronaći na štandovima našeg sajma polovnih udžbenika. Ukoliko nemate vremena za dolazak ili niste iz Beograda, najbolje će biti da nas kontaktirate putem telefona (poziv, sms, Viber, WhatsApp) i pošaljete nam spisak udžbenika ili putem kontakt forme našeg sajta. Naši vešti komercijalisti u najkraćem roku odgovoriće na vaš upit, a kada sve bude dogovoreno, udžbenici će biti isporučeni na željenu adresu brzom poštom. Cena po paketu je 300 - 350 dinara, a isporuka udžbenika vrši se na teritoriji cele Srbije. 

 

Beograd, 1.septembar 2019.

POLAZAK U ŠKOLU

Gotov je još jedan raspust. Nadamo se da su đaci i njihovi roditelji imali dovoljno vremena za odmor. Od sutra počinju nove obaveze, steći će se nova znanja, sklopiće se neka nova doživotna prijateljstva. Oni koji su znali koji udžbenici će im biti potrebni za novu školsku godinu i koji su nabavili udžbenike imali su dovoljno vremena i da se pripreme za polazak u školu. Ukoliko spisak potrebnih udžbenika dobijete na početku školske godine, slobodno nam ga prosledite ili svratite na naš sajam polovnih udžbenika. Mi ćemo se pobrinuti da kupite najkvalitetnije i najočuvanije udžbenike, a uštedu novca i nerava obećavamo. Početak školske godine ume da bude prilično stresan, kako za đake, tako i za njihove roditelje. S nama računajte na bar jedan stres manje. Odlično očuvani polovni udžbenici koje smo pripremili za vas spremni su za isporuku.

 

 

Beograd, 29. avgust 2019.

KOMPLET UDŽBENIKA

Polovni udžbenici koji su vam potrebni za školsku 2019/2020 koje možete pogledati i kupiti na našem sajmu polovnih udžbenika preko puta Vukovog spomenika mogu biti poručeni i putem telefona. Detalje o kompletu udžbenika možete nam poslati putem SMS (061/322 41 09), ali i pomoću aplikacija Viber i WhatsApp. Brzo ćete dobiti odgovor o dostupnosti navedenih udžbenika i cenama, bilo da je u pitanju pojedinačni ili komplet udžbenika. Odabrani udžbenici biće propisno spakovani i poslati na adresu koju želite, a plaćanje ćete izvršiti po prijemu, direktno radniku kurirske službe. Troškovi slanja udžbenika kurirskom službom za celu teritoriju Srbije iznose 300 do 350 dinara po pošiljci. Ukoliko niste iz Beograda ili ukoliko nemate vremena za odlazak na naš sajam polovnih udžbenika, ovo je idealna varijanta za kupovinu udžbenika sa što manje angažovanja.  

 

Beograd, 25. avgust 2019.

KOLIKO KOŠTA POLAZAK U ŠKOLU?

Kao pred svaki početak školske godine, prave se procene o troškovima kojima su građani izloženi zbog polaska njihove dece u školu. Udžbenici, zbirke zadataka, radne sveske, ranci, pernice, sveske... Da ne spominjemo eventualno nove patike, neku majicu, farmerke, jaknu. Procene se kreću između 25.000 do 80.000 dinara po učeniku. Polovni udžbenici i njihova kupovina od pouzdanih dobavljača predstavljaju ozbiljnu uštedu. Već smo spomenuli u prethodnim člancima da ušteda po udžbeniku može biti i do 50%, što u ukupnom zbiru znači pristojnu svotu novca. Udžbenici u tom slučaju ne predstavljaju najskuplju stavku u opremanju đaka i daju mogućnost roditeljima da za ušteđen novac kupe neke druge potrebne stvari. Zbog svega spomenutog preporučujemo vam da nas kontaktirate i da uz pomoć naših komercijalista brzo i lako rešite pitanje udžbenika, a ušteda se podrazumeva.

 

 

Beograd, 21. avgust 2019.

POLOVNI UDŽBENICI SVE TRAŽENIJI

Početak školske godine 2019/2020 sve je bliži. Ostalo je još deset dana igre, kupanja, sunčanja i ostale uživancije, ali i deset dana da se povoljno nabave udžbenici pre početka školske godine i opšte gužve oko udžbenika. Polovni udžbenici uveliko se poručuju putem našeg sajta i telefona, ali i na našem sajmu polovnih udžbenika. Beograđanima su lako dostupni naši štandovi gde se prodaju polovni udžbenici, ali se sve veći broj sugrađana odlučuje za onlajn/telefonske porudžbine udžbenika i plaćanje pouzećem poput naših klijenata koji nisu iz Beograda. Za minimalan trošak dostave na kućnu adresu putem kurirske službe koji se kreće u iznosu od 300 do 350 dinara, kupci udžbenika uštede višestruko više u vremenu, nervima, gorivu, ceni autobuske karte...

 

Beograd, 16. avgust 2019.

ZBIRKE ZADATAKA I RADNE SVESKE

Na našem sajtu, putem telefona i na sajmu polovnih udžbenika koji se do kraja septembra održava preko puta Vukovog spomenika u Beogradu možete kupiti potrebne zbirke zadataka i radne sveske. Polovni udžbenici koje prodajemo u izvanrednom su stanju, a vodimo računa da zbirke zadataka i radne sveske ne zaostaju u kvalitetu. Cene zbirki zadataka i cene radnih svezaka su, kao i cene polovnih udžbenika, niže za 20-50%. U slučajevima obimnije kupovine ušteda može biti i značajnija. Ukoliko imate neke nedoumice ili su vam potrebne dodatne informacije kada su nabavka polovnih udžbenika, zbirki zadataka ili radnih svezaka u pitanju, slobodno se obratite našim komercijalistima posredstvom mejla, telefona ili na samom sajmu. 

 

 

Beograd, 13. avgust 2019.

CENE POLOVNIH UDŽBENIKA vs. CENE NOVIH UDŽBENIKA

Polovni udžbenici su jeftiniji nego novi udžbenici u proseku 20 – 50%. Pored ponude i potražnje, cene polovnih udžbenika najviše zavise od stanja udžbenika. Pošto otkupljujemo isključivo dobro očuvane udžbenike, dešava se da udžbenici budu, što bi se reklo, kao novi. U tom slučaju, polovni udžbenici imaju nešto višu cenu, ali značajno nižu nego što je cena novih udžbenika u knjižarama. Kupci koji već godinama kupuju udžbenike od nas, navikli su na kvalitet udžbenika koje nudimo. Imamo zadovoljne klijente iz cele Srbije koji nam svake godine samo pošalju spisak potrebnih udžbenika. Pažljivo upakovane udžbenike šaljemo im na kućnu adresu, a plaćanje se vrši pouzećem. Na taj način, pored uštede na ceni udžbenika, dobijaju uštedu vremena i novca koje bi potrošili u uobičajenoj potrazi po knjižarama. 

 

Beograd, 10. avgust 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I KADA IH KUPITI

Već godinama prodajemo polovne udžbenike i na osnovu tog iskustva zaključak je da se kupovina polovnih udžbenika pre sezonskog opterećenja krajem avgusta i početkom septembra najviše isplati. Cene udžbenika su one koje su ranije definisane i još uvek nema tržišnog uticaja na povećanje cena udžbenika. Kada krene sezona i sveopšta nabavka udžbenika, dešava se da cene udžbenika kojih nema puno na tržištu porastu. Takođe, na naš sajam polovnih udžbenika dolazi mnogo više kupaca nego u prvoj polovini avgusta, što znači i više potrebnog vremena za odabir i kupovinu udžbenika. Naravno, najlakša je kupovina udžbenika online na našem sajtu ili poručivanje telefonom pa izaberite koja varijanta vam najviše odgovara.     

 

 

 

Beograd, 7. avgust 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I DOSTAVA

Polovni udžbenici već uveliko se prodaju na našem sajmu polovnih udžbenika u Beogradu (lokaciju sajma imate u prethodnim objavama). Bez obzira na to, polovni udžbenici se u velikoj meri poručuju putem sajta ili telefona. Kada se polovni udžbenici tako prodaju, najčešće se radi dostava na kućnu adresu. Kada primimo takvu porudžbinu, naši komercijalisti kompletiraju pošiljku u zavisnosti od toga koji udžbenici su poručeni. Odabrani udžbenici se pedantno pakuju i šaljemo ih brzom poštom. Cene udžbenika plaćaju se ISKLJUČIVO po prijemu pošiljke i to kuriru dostavne službe.  Ukoliko ste iz Beograda, odabrani udžbenici mogu se preuzeti i na našem sajmu polovnih udžbenika koji će trajati do kraja septembra. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte ili svratite na naš sajam gde vas čekaju polovni udžbenici za sve škole.

 

 

 

Beograd, 3. avgust 2019.

OTKUP UDŽBENIKA I ZAMENA

Kao svake godine i na ovogodišnjem sajmu polovnih udžbenika, pored prodaje vršiće se otkup i zamena udžbenika. Važeći i očuvani udžbenici mogu se zameniti za udžbenike koji su vam potrebni, a prodaja udžbenika koji vam više nisu potrebni može sasvim lepo dopuniti kućni budžet. Polovni udžbenici biće fer procenjeni na licu mesta. Cene polovnih udžbenika koje otkupljujemo zavise, kako od stanja udžbenika, tako i od potražnje, ali svaki dogovor pravimo na obostranu korist. Proverite fioke i police, sigurno se negde kriju udžbenici koji bi nam bili interesantni i dođite na sajam polovnih udžbenika da se dogovorimo. 

 

 

 

Beograd, 30. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI NA ULIČNOM SAJMU

I ove godine tradicionalno se predstavljamo na uličnom sajmu polovnih udžbenika. Svi koje interesuju polovni udžbenici već krajem nedelje nas mogu pronaći i u našim prepoznatljivim brvnaricama na platou pored stanice preko puta Vukovog spomenika. Ponesite spisak udžbenika, a naša iskusna ekipa potrudiće se da udžbenici, zbirke i radne sveske koje su vam potrebne budu što pre u vašim rukama. Naravno, polovni udžbenici, zbirke i radne sveske i dalje su vam na raspolaganju putem našeg sajta, gde sa nekoliko klikova možete saznati koliko koštaju polovni udžbenici i kako ih poručiti. Sami izaberite koja opcija vam više odgovara, ali i slobodno svratite do naših brvnarica da se upoznamo.    

 

 

Beograd, 27. jul 2019.

KOLIKO KOŠTAJU POLOVNI UDŽBENICI?

Polovni udžbenici i zbirke koje možete pronaći na našem sajtu značajno su jeftiniji od novih. Neki polovni udžbenici i zbirke mogu da se kupe već za 250 – 300 dinara po primerku. Pored ponude i potražnje, na cene polovnih udžbenika utiče i stanje udžbenika. Kada je rađen otkup polovnih udžbenika, potrudili smo se da otkupimo samo dobro očuvane udžbenike i zbirke, tako da za to ne morate da brinete. Polovni udžbenici i zbirke koje isporučujemo detaljno su prekontrolisani. Polovni udžbenici su uskladišteni u čistom i suvom prostoru. Dostava udžbenika je takođe važna. Udžbenici za dostavu pažljivo su upakovani kako bi u što boljem stanju stigli na adrese kupaca.   

 

 

Beograd, 24. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI I UŠTEDA

Polovni udžbenici koje uspešno prodajemo već godinama, mogu doneti značajnu uštedu kupcima. Cene polovnih udžbenika su niže od cene novih udžbenika u različitim procentima, a prema podacima kojima raspolažemo, u nekim slučajevima ušteda iznosi i do 50%.

Koliko će neki polovni udžbenici vredeti određuje stanje na tržištu, tj. ponuda, potražnja, konkurencija, ali i datum kupovine. Zbog ovog poslednjeg, ranija kupovina polovnih udžbenika može doprineti većoj uštedi. Zbog klijenata koji žele da na ovaj način dodatno uštede, prodaja polovnih udžbenika za narednu školsku godinu počinje sve ranije. Ukoliko škole blagovremeno daju đacima spisak potrebnih udžbenika, kupovina van sezonske gužve je pametna odluka. Pametno odlučite, pogledajte cene polovnih udžbenika na našem sajtu i poručite one koji su vam potrebni.  

 

 

 

Beograd, 22. jul 2019.

CENE POLOVNIH UDŽBENIKA

Kupci polovnih udžbenika koji već godinama kupuju kod nas već su naviknuti na transparentnost našeg rada i poštovanje dogovora. Polovni udžbenici koje prodajemo imaju jasno istaknute cene, a ukoliko kupce interesuju još neke pojedinosti, dostupni smo i putem telefona ili e-maila. Ovako se izbegavaju situacije na koje se kupci često žale kada je prodaja polovnih udžbenika u pitanju.

U delatnosti kao što je prodaja polovnih udžbenika, rast konkurencije i mnoštvo prodavaca obaraju cene polovnih udžbenika, ali to je dovelo i do neželjenih pojava poput nesporazuma, gubitka vremena i novca.

To je razlog više da se kupovina polovnih udžbenika obavlja kod prodavaca sa višegodišnjim iskustvom i pozitivnom poslovnom praksom, poput nas. 

 

 

Beograd, 20. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI – JEDNOSTAVNO, BRZO, ISPLATIVO 

Polovni udžbenici koji su vam potrebni za nastupajuću školsku godinu pedantno su poslagani na policama našeg sajta. Sve polovne udžbenike možete pretraživati po školama, razredima, izdavačima ili ih jednostavno poručiti putem kontakt forme.

 

Ako vam nešto nije najjasnije kada su polovni udžbenici u pitanju, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili na e-mail. Knjige za školu koje su vam potrebne biće isporučene u najkraćem mogućem roku. Svi korišćeni udžbenici su u dobrom stanju, a brojni kupci koji nam se svake godine obraćaju, naša su najbolja preporuka. 

 

 

 

Beograd, 18. jul 2019.

POLOVNI UDŽBENICI – UŠTEDA NOVCA I NERAVA

Polovni udžbenici za školu i ove godine poštedeće vaš kućni budžet. Kao i svaki put, za ovu sezonu pripremljeni su samo dobro očuvani korišćeni udžbenici za osnovne, srednje stručne škole i gimnazije. Polovni udžbenici već sada su u ponudi po povoljnim cenama, pa ukoliko želite da izbegnete tradicionalnu gužvu oko udžbenika krajem leta, stojimo vam na raspolaganju.

Polovni udžbenici svih izdavača koje odaberete na sajtu biće vam isporučeni u dogovorenim terminima, a povoljne cene polovnih udžbenika i sigurna ušteda su zagarantovani.

Leto je, bar nabavka udžbenika ne mora da vam ga pokvari. Završite posao sa par klikova i najbolji i najkvalitetniji polovni udžbenici svih izdavača vam stižu po dogovoru. Uživajte.